Welkom bij Auslese

Waarom zelf veel tijd investeren in secretariële werkzaamheden of het organiseren van presentaties en bijeenkomsten? Auslese neemt u het werk uit handen met het inzetten van ervaren freelancers. Waarom zelf veel tijd investeren in het vertalen en redigeren van teksten? Onder de naam Auslese bied ik u als freelance vertaler Duits werkzaamheden aan waarbij de Duitse taal gevraagd is. Bij mij kunt u uw website, documenten, correspondentie van en naar het Duits laten vertalen of misschien heeft u iemand nodig die uw Duitse gasten wilt ontvangen?

Ik ben als vertaler Duits beëdigd en opgenomen in het Kwalteitsregister voor tolken en vertalers. Ook spreek ik Spaans, Frans en Engels.

Verder heb ik een netwerk van freelance tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, internetontwerpers en productontwerpers voor de verzorging van uw communicatiemiddelen en een netwerk van muzikanten en cateraars voor het organiseren van kleine bijeenkomsten of feestjes.

Op deze site plaats ik ook nieuws over dingen die mij verder interesseren en voor u ook interessant kunnen zijn. Ik heb gewerkt in de design industrie en bezoek graag internationale tentoonstellingen en landenpresentaties. Voor enkele designbladen schrijf ik mijn ervaringen op.