Roadtrip (dag 17)

De dag begint weer stralend met een strakblauwe lucht. De ergste warmte is voorbij en de laatste dagen is de temperatuur aangenaam en ’s-middags rond de 25 graden. We ontbijten in ons appartement, Glenn haalt brood en croissants beneden bij de supermarkt en Paula zorgt voor lekkere koffie toebroek!

We genieten deze laatste dag in Spanje wederom van het strand. De wind is wat minder en de vlag bij de strandwacht staat op groen. Desondanks zijn de golven best nog groot en is het zaak om snel door de branding heen te duiken en daarachter te zwemmen zoals we andere strandgasten zien doen. Eenmaal erdoorheen is het heerlijk om in de Middellandse Zee te zwemmen en we genieten er allebei van.

Tegen drieën gaan we richting chiringuito Solimar waar we worden verwacht voor de late en warme lunch. Deze keer gaat Paula voor de sardines en Glenn voor de mosselen. Het is heerlijk om zo te toeven in Spanje en te genieten van al het lekkers.

Voldaan gaan we nog even uitbuiken op het strand en nemen nog een laatste duik. Daarna is het werkelijk afscheid nemen van Platja de Pals want morgen vertrekken we naar Frankrijk.