Roadtrip (dag 9)

Deze dag worden we met een mooie zonsopgang gewekt met voor het eerst in dagen wolken! Het belooft iets minder warm te worden…

Tijdens het ontbijt zien we dat er ook Spaanse Cava is en we toasten op de verjaardag van onze neef Laurent, proost en nog vele jaren!

Er blijkt een dorpszwembad te zijn en we wagen het erop en nemen een kijkje. Helaas blijkt bij aankomst dat het sinds vandaag is gesloten☹️. We kijken naar de bewolkte hemel en besluiten dat we gaan wandelen. Er loopt een wandelweg uit het dorp die uiteindelijke aansluit op de Camino de Santiago de Compostella.

Na de wandeling gebruiken we een warme lunch in de Parador waar het na het vertrek van de Engelsen weer erg rustig is geworden. We verwennen ons met een heerlijke 3 gangen lunch in vegetarische stijl met uiteraard een lekkere Spaanse wijn.

De middag gebruiken we om lekker te relaxen en te lezen. Inmiddels neemt de bewolking toe en wordt het loodgrijs, er is onweer op komst! Begin van de avond zien we wat flitsen, de regen begint en het onweer trekt over het dorp.