Roadtrip (dag 4,5 en 6)

We laten de auto lekker staan en genieten van de rustige plek op de camping. Na het ontbijt wandelen we naar het schilderachtige dorpje Belvès met mooie steegjes en straatjes. Het ligt strategisch, hoger dan de omgeving waardoor je mooie uitzichten hebt.

De volgende dag besluiten het Châteaux des Milandes te bezoeken. Het blijkt een beroemde bewoonster te hebben gehad, Josephine Baker. De huidige eigenaars hebben het gerenoveerd in de afgelopen 20 jaar en laten de bezoeker zien hoe zij hier heeft gewoond en geleefd. Helaas is fotograferen in het gebouw verboden ☹️

Om het kasteel is een mooie tuin waar wel gefotografeerd mag worden en er zijn leuke details zoals de aapjes en draakjes die in gevels zijn verwerkt.

Bij het kasteel worden ook roofvogels, voornamelijk uilen, gehouden en is er regelmatig een roofvogelshow.

De laatste dag op de camping maken een rondwandeling langs vismeertjes, langs het treinviaduct en het dorp terug naar de camping. We sluiten ons bezoek af in stijl met franse kaas en dito wijn!