Alle berichten van glenn_ls

Leuk evenement in Den Haag 18 maart

Zondag 18 maart kun je vanaf de Hofplaats bij de Tweede Kamer  je gratis laten begeleiden naar verschillende plekken in de stad waar je normaal niet zo gauw komt. Maak een wereldreis door Den Haag tussen 12 en 17 uur.

Zoals:

Centro Español

Sociedad de trabajadores Centro Español brengt bruisend en gezellig Spaans temperament naar Den Haag. Een plek om verhalen te delen en allerlei nationaliteiten samen te brengen. U kunt paëlla eten, een glaasje sangria drinken en meedoen aan een dansworkshop Sevillanas.

  • Locatie: Korte Lombardstraat 6
  • Tijdstip:

14.00 tot 17.00 uur: Paëlla en sangria proeven
14.00 tot 14.10 uur: Workshop Spaans dansen
14.55 tot 15.05 uur: Workshop Spaans dansen
15.50 tot 16.00 uur: Workshop Spaans dansen
16.45 tot 16.55 uur: Workshop Spaans dansen

Meld je hier aan als city host en wordt mijn collega

North Sea Jazz Festival 2018

Dit jaar ga ik weer naar het North Sea Jazz Festival op de zaterdag zaterdag 14 juli: Nile Rodgers & CHIC, Earth Wind & Fire, Gregory Porter ‘Nat King Cole & Me and Other Songs’ with Metropole Orkest Arranged and Conducted by Vince Mendoza, Pharoah Sanders Quartet, Pat Metheny w/ Antonio Sanchez, Linda Oh & Gwilym Simcock*, Mingus Big Band, Knower

Welkom bij Auslese

Waarom zelf veel tijd investeren in secretariële werkzaamheden of het organiseren van presentaties en bijeenkomsten? Auslese neemt u het werk uit handen met het inzetten van ervaren freelancers. Waarom zelf veel tijd investeren in het vertalen en redigeren van teksten? Onder de naam Auslese bied ik u als freelance vertaler Duits werkzaamheden aan waarbij de Duitse taal gevraagd is. Bij mij kunt u uw website, documenten, correspondentie van en naar het Duits laten vertalen of misschien heeft u iemand nodig die uw Duitse gasten wilt ontvangen?

Ik ben als vertaler Duits beëdigd en opgenomen in het Kwalteitsregister voor tolken en vertalers. Ook spreek ik Spaans, Frans en Engels.

Verder heb ik een netwerk van freelance tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, internetontwerpers en productontwerpers voor de verzorging van uw communicatiemiddelen en een netwerk van muzikanten en cateraars voor het organiseren van kleine bijeenkomsten of feestjes.

Op deze site plaats ik ook nieuws over dingen die mij verder interesseren en voor u ook interessant kunnen zijn. Ik heb gewerkt in de design industrie en bezoek graag internationale tentoonstellingen en landenpresentaties. Voor enkele designbladen schrijf ik mijn ervaringen op.